Monday 22 August 2016

Suvikõrvitsa- valgesokolaadikeeks


Koostisained: 
300 g riivitud suvikõrvitsat
200 g sulatatud võid
2 muna
2 dl suhkrut
6 dl jahu
2tl küpsetuspulbrit
1tl vanillisuhkrut
2 apelsini riivitud koor
100 g tükeldatud valget sokolaadi.
4 spl kakaopulbrit

Valmistamine:
Riivi suvikõrvits ja jäta sõelale nõrguma. Sulata või ja jäta jahtuma. Riivi apelsinikoored. Vahusta toasoojad munad suhkrutega. Lisa juurde jahtunud või ja riivitud suvikõrvits. Sõelu hulka omavahel segatud kuivained. Lõpuks lisa riivitud apelsinikoor ja tükeldatud šokolaad. Sega taigen ühtlaseks. Määri keeksivorm võiga ja pusta üle riivsaiaga. Vala taigen vormi ja küpseta 180 kraadi juures 50-60 minutit. Proovi küpsust tikuga. 

No comments:

Post a Comment