Wednesday 20 January 2016

Vaarika trifle


Koostisained:

200 g Lady's Fingers küpsiseid
vaarika toormoosi

Kreem:

0,5 l vahukoort
0,4 l piima
3 muna
3 spl jahu
4 spl suhkrut
pool vanillikauna või 1 tl vanillisuhkrut



Valmistamine:

Pane vahukoor ja piim potti, lisa suhkur ja pooleks lõigatud vanillikaun (kraabi noaga seemned potti piima hulka). Sega teises kausis munad ja jahu. Proovi tükid lahti segada. Võta vanillikaun potist välja ja kalla soe piim muna-jahu segusse, ise kogu aeg vispeldades. Vala segu potti tagasi. Kuumuta segu seni kuni kreem pakseneb. Ära kuumuta liiga kõrgel temperatuuril, siis segu kõrbeb põhja. Juhul kui kreemi sisse jäid tükid, sõelu kreem läbi sõela. Jahuta! Pane paar lusikatäit kreemi pokaali ja purusta sinna peale küpsised, siis toormoosi ja jälle küpsised ja siis kreem. See magustoit on loominguline, kindlaid reegleid ei ole, kuidas koostisosi pokaali laduda.

No comments:

Post a Comment