Friday 31 July 2015

Kirsi- valge šokolaadikook


Antud koogi valmistamiseks sain idee maikuu ajakirjast Kodu ja Aed. Pille Petersoo valmistas koogi rabarberitest.

Koostisained:

200 g valget šokolaadi
200 g võid
3 muna
150 g suhkrut
200 g jahu
1 tl küpsetuspulbrit
200-300 kivideta kirsse

Valmistamine:

Pane või ja 150 g šokolaadi potti ja kuumuta seni kuni šokolaad ja või on sulanud. Jahuta! Klopi munad suhkruga kohevaks, vispelda juurde šokolaadi- võisegu. Sõelu juurde küpsetuspulbriga segatud jahu ja ülejäänud 50 g šokolaadi. Sega õrnalt kokku. Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud kandilisse koogivormi. Küpseta 200 kraadi juures 25-30 minutit. Naudi külma piima või kange kohviga. Küpseta kook külla minnes kaasa ja sõbradki mõmisevad kooki süües, sest see on tõesti väga maitsev. Kooki saab küpsetada nii rabarberi kui ka erinevate marjadega. 

No comments:

Post a Comment