Sunday 26 April 2015

Vutimunadega täidetud lihapallid tomatikastmes


Koostisained:

10 keedetud vutimuna
500 g hakkliha
2 viilu sepikut
pisut vett või piima sepiku leotamiseks
1 muna 
soola, pipart
praadimiseks õli

Kaste:

1 purk purustatud tomateid
1 sibul (tükeldatud)
100 g hapukoort
soola, pipart,ürdimaitseainet (erinevate vürtside segu)

Valmistamine:

Keeda vutimunad ning koori. Leota sepikuviilud ja pigista üleliigne vedelik ära. Sega juurde ülejäänud ained. Vormi käte vahel pall ja vajuta sinna keskele muna. Prae mõõdukal kuumusel pruuniks. Kui kõik on valmis küpsetatud lisa pannile tükeldatud sibul, prae pisut ja lisa juurde tomat. Maitsesta soola, pipra ning ürtidega. Hauta 10 minutit ja lisa hapukoor. Sega ühtlaseks.
Naudi meelepärase lisandiga!

No comments:

Post a Comment