Wednesday 3 September 2014

Kartuli-suvikõrvitsa hakkilihavorm


12 keskmist kartulit
1/4 suvikõrvitsat
600 g kodust hakkliha
1 sibul
5 muna
0,6 l piima
lihaüldmaitseaine
sool
pipar
till
200 g juustu

Koori kartulid ja viiluta hästi õhukeseks. Viiluta ka suvikõrvitsad ketasteks. Prae hakkliha sibulaga, maitsesta lihaüldmaitseainega. Lao pool kartuli kogusest vormi põhja, järgmisena pane peale hakkliha ja viimasena suvikõrvitsa kettad. Raputa peale soola, pipart. Pane uuesti peale hakkliha, kartulid ja suvikõrvits.
Klopi munad piimaga lahti. Lisa till ja pisut soola. Vala vormi, kus on juba hakkliha, kartulid ja suvikõrvits. Raputa peale riivjuust.
Küpseta 200 kraadi juures 1-1,5 tundi.
Kui juust hakkab pealt liialt pruunistuma, pane peale küpsetuspaber ja foolium.

No comments:

Post a Comment