Sunday 27 December 2015

Marmorkeeks šokolaadinööpidega


Taigen:
200 g võid või margariini
2,5 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
0,5 tl kaneeli
4 muna
4 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
250 g hapukoort
2-3 spl kakaopulbrit
100 g küpsetuskindlaid šokolaadinööpe

Valmistamine:

Vahusta toasoe või suhkruga.Lisa vanillisuhkur, kaneel ja pidevalt kloppides ükshaaval munad. Sega omavahel jahu ja küpsetuspulber. Sõelu jahu võivahu hulka. Lisa taignale hapukoor ja šokolaadi- nööbid. Jaga segu pooleks, sega ühele osale juurde kakaopulber. Jaga taignad kihiti silikoonist keeksivormi. Küpseta 175 kraadi juures 50-60 minutit. Proov küpsust tikuga. Võta valmis keeks ahjust ning jahuta. Jahtunud keeksile nirista peale šokolaadiglasuuri.Kaunista pohlade või granaatõuna seemnetega.

No comments:

Post a Comment