Sunday 23 November 2014

Traditsioonilised kapsarullid



Koostisained:
1 kapsapea
600 g kodust hakkliha
2 porgandit,1 sibul
4 keedetud muna 
soola, pipart, tilli

Valmistamine:
Uurista kapsapealt südamik välja (kapsapea peab terveks jääma). Aseta vette keema lisa ka pisut soola. Kui vesi hakkab keema saad hakata lehti eemaldama. Kui soovitud kogus lehti on käes pane need jahtuma. Täidise jaoks koori porgandid ja sibul. Tükelda sibul ja riivi porgandid lisa juurde hakkliha ja keedetud ja tükeldatud munad. Maitsesta soola ja pipraga. Lõika kapsalehe rootsud õhemaks ja jaga täidis kapsalehtedele. Keera kokku ja aseta ahju vormi vala peale kapsakeedu vedelikku. Küpseta 200 kraadi juures umbes 40 minutit või seni kuni rullid on kuldsed.

No comments:

Post a Comment