Sunday 24 November 2013

Hiiglaslike teokarpidega koorene kanaroog


2 porgandit
0,5 kg makarone
300 g kohvikoort
0,5 kg kana
pool tšillikauna
till
sool
pipar

Tükelda kana, sibul, porgand. Prae pannil porgand ja sibul, hauta natukene, lisa juurde tükeldatud ja küpseta, kuni kõik tundub olevat valmis. Maitsesta soola, pipra ja tükeldatud tšilliga. 
Lisa koor, hauta ning lisa ka till. Vahepeal pane keema suured teokarbid. 
Kurna valmis teokarbid, loputa sooja veega, kurna veel ning pane potti tagasi, kalla juurde kanakaste. Sega ja maitsesta tilli või mõne muu maitserohelisega.

NIPP!
Suuri teokarpe, mida minul oli võimalus valmistada, saab peale keetmist suurepäraselt ka täita, kuid sellest juba mõni teine kord! 

No comments:

Post a Comment