Monday 8 June 2015

Kaelakarbonaad sibula ja majoneesiga


Üks väga lihtne ja toitev roog argiõhtuks. Kui sa ei armasta seeni võid need rahumeeli välja jätta.

Koostisained:
1 kg kaelakarbonaadi
300 g soolatud männiriisikaid
4-5 sibulat
300-400 g majoneesi
soola, pipart,tilli
praadimiseks õli

Valmistamine:
Pane soola seened külma vette likku, vajadusel vaheta aegajalt vett. Tee nii seni kuni seened ei ole enam väga soolased. Koori sibulad ja viiluta. Viiluta kaelakarbonaad ja vasarda õhemaks. Prae liha tükke mõlemalt poolt, maitsesta soola ja pipraga. Pane praetud liha tükid ahjuvormi. Prae pannil sibulad ja seened. Lisa liha juurde. Vala pannile vett kuumuta pisut. Sealt saad kõik pannile jäänud maitsed kätte. Kalla vormi lihale juurde. Määri pealt majoneesiga ja küpseta 200 kraadi juures umbes 1 tund. Liha on mahlane kuid ka rammus. Kui soovid tükelda juurde tilli ja peterselli. Naudi meelepärase lisandiga.

No comments:

Post a Comment