Sunday 15 February 2015

Hakk-kotletid avokaadoga


Koostisained:
500 g hakkliha
2 muna
2 viilu röstisepikut
soola, pipart
1 avokaado
parmesanijuustu
jahu või riivsaia paneerimiseks
õli praadimiseks
1 sibul

Valmistamine:
Puhasta sibul ning tükelda. Leota sepiku viile piimas või vees. Pane kaussi hakkliha, munad, sibul leotatud sepik. Maitsesta soola ja pipraga. Klopi tainast nii püsib see paremini koos. Lõika avokaado pooleks ja võta sisu välja ja suru kahvliga katki. Maisesta soola ja pipraga.Pane juust kaussi.Võta enda juurde ka kausiga vett.Võta paraja suurusega hakklihapall vajuta käe peale lamedaks ning täida juustu ja avokaadoga. Vormi sellest tasku ning paneeri jahus või riivsaias. Prae kuumas õlis mõlemalt poolt 3-4 minutit.
PS! Kindlasti vormi kotlette märgade kätega, siis on lihtsam, muidu jääb mass käte külge kinni.

No comments:

Post a Comment