Thursday 2 January 2014

Pehme piparkook jõhvikatega


200 g võid
2,5 dl suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
0,5 tl soola
4 muna
4 dl jahu
1 tl soodat
250 g hapukoort
2 sl kakaopulbrit
200 g kuivatatud jõhvikaid
1 sl jahvatatud kaneeli
2 tl jahvatatud nelki
1 tl jahvatatud kardemoni

Vahusta toasoe või ja suhkur kohevaks vahuks. Lisa vanillisuhkur, sool ja ükshaaval ning pidevalt kloppides munad. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja sooda ning sõelu võivahu hulka. Lisa ka hapukoor, kakaopulber, kaneel, nelk ja kardemon ning sega ühtlaseks tainaks. Väldi ülesegamist! Tõsta tainas võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud keeksivõrmi. Küpseta 175-kraadises ahjus 50 min.





No comments:

Post a Comment