1,5 kg broiler
1 sidrun
1 tl apelsinipipart
0,5 tl soola
1 tl fariinsuhkrut
4 porgandit
2 kg kartuleid
1 suvikõrvits
pool tšillipiprakaunast
Pigista sidrunist mahl ning sega maitseainetega. Hõõru broiler sellega kokku ja jäta 1 tunniks maitsestuma ja peale seda 220⁰ C juurde 1,5 tunniks ahju küpsema.
Puhasta porgandid ja kartulid ning aseta tükeldatud suvikõrvitsaga ahjuplaadile. Maitsesta meresoola, õli ja tükeldatud tšillipipraga.
Küpseta seni, kuni kartulid on veidi pruunistunud.
Serveeri külma kastmega!
Külm kaste:
150 g majoneesi
150 g hapukoort
100 g pikantset toorjuustu
sool
suhkur
Sega kõik koostisained korralikult kastmeks!
No comments:
Post a Comment