Wednesday, 21 August 2013

Itaalia kohtub Eestiga ehk lipsupasta ja kodused kotletid kukeseenekastmega


Kotlet:
0,6 kg seahakkliha
1 sibul
1 tükeldatud küüslauguküüs 
1 riivitud porgand
0,1 kg riivitud juustu
2 muna
soola
pipart
riivsaia
seesamiseemneid

Tükelda sibul, küüslauk ja riivi porgand, lisa juurde hakkliha, muna sool, pipar ning riivitud juust. 
Sega läbi ja jäta maitsestuma. Vormi meelepärase suurusega kotletid ja paneeri riivsaia ning seesamiseemnete segus. Prae vormitud kotletti mõlemalt poolt 2-3 min. 

Kukeseenekaste:
1 l kukeseeni
1 sibul
0,5 l rõõskakoort
3 spl sulatatud juustu
75 g võid
soola
tilli

Pane seened pannile, kuumuta seni, kuni seenevedelik on aurustunud. Pane juurde või, lisa tükeldatud sibul. Pruunista mõned minutid ja lisa rõõskkoor ning juust.
Kuumuta seni, kuni juust on sulanud ja maitsest soola ning tilliga.  



No comments:

Post a Comment