Valmistasin 12 pirukat, millest pooled olid singiga ja teine pool vürtsikiluga.
Hästi sobivad need nädalavahetuse kergeks lõunaks või toitvaks vahepalaks.
Vürtsikilu-kodusjuustutäidis:
6 vürtsikilufileed
120 g kodujuustu
1 muna
till
sibul (soovi korral)
sool
pipar
100 g riivitud juustu
Singitäidis:
100 g sinki
1/4 paprikat
1/4 sibulat (soovi korral)
1 muna
50 g hapukoort
soola
pipart
100 g riivitud juustu
0,5 kg pärmilehttaigent
Sulata tainas, rulli õhemaks ja jaga 12-ks tükiks. Vooderda muffinipesad paberivormidega ja pane igasse pessa taigen. Taigna servad võivad üle jääda.
Singitäidise valmistamine:
Tükelda sink, paprika, marineeritud kurk, lisa hapukoor, muna, sool ja pipar. Sega kõik hoolikalt omavahel läbi. Jaga täidis kuue muffinipesa vahel ära ja raputa peale riivitud juust.
Vürtsikilu-kodujuustutäidise valmistamine:
Sega kokku kodujuust, hapukoor, muna, sool, pipar ja till. Jaga samuti täidis järele jäänud kuue pesa vahel ära ja lisa igale ühele 1 puhastatud vürtsikilufilee. Raputa peale riivitud juust.
Küpseta pirukaid 200 kraadi juures seni, kuni juust on pealt kuldne.
No comments:
Post a Comment