Taigen:
300 g käesooja vett30 g pärmi
1 tl soola
500-600 g jahu
70 g õli
Täidis:
700 g kodust hakkliha
2 sibulat
200 g marineeritud kurki
soola
pipart
pitsamaitseainet
1/2 suvikõrvitsat
2 tomatit
400 g riivitud juustu
NB! Soovi korral kasuta ka tomatikastet, mida saad määrida taignale enne täidise peale panemist!
Sega pärm käesoojas vees. Lisa juurde sool ja õli ning sõtku juurde jahu. Lase 10-15 min seista.
Rulli taigen küpsetuspaberiga kaetud plaadile.
Prae hakkliha, tükeldatud sibulaga. Maitsesta soola, pipra ja pitsamaitseainega. Tükelda juurde marineeritud kurk.
Laota hakklihatäidis taignale. Viiluta peale suvikõrvits ja tomat. Riivi peale juust ja küpseta 200 kraadi juures 15-20 min.
No comments:
Post a Comment