Põhi:
150 g klassikalisi küpsiseid70 g sulatatud võid
30 g sulatatud šokolaadi
30 g 35% vahukoort
Täidis:
500 g vahukoort
200 g toorjuustu
100 g vett
15 g želatiini
100 g suhkrut
maasikad
mustsõstrad
vaarikad
Kate:
maasikad
mustsõstrad
5 g želatiini
150-200 g jõhvikajooki
Kaunistus:
100 g valge šokolaadifiguure
Purusta küpsised, lisa juurde sulatatud šokolaad, või ja vahukoor. Sega korralikult läbi ja suru 22 cm läbimõõduga tordivormi ja aseta külma.
Täidise valmistamiseks pane želatiin veega paisuma.
Vahusta vahukoor toorjuustu ja suhkruga. Lisa purustatud marjad. Sulata želatiin ja sega see täidise hulka. Vala saadud segu küpsisepõhjale. Pane külma 2h.
Aseta peale maasikad ja mustsõstrad. Pane želatiin jõhvikajoogi sisse paisuma. Sulata, jahuta ja vala segu marjakattele peale.
Pane külma tahenema.
Sulata valge šokolaad veevannil ja pritsi meelepärased figuurid. Pane need külma ja hiljem kaunista tahenenud tort.
No comments:
Post a Comment