Monday, 24 February 2014

Tuunikala võileivatort


2 suurt röstsaia(leiba)
3 karpi tuunikala õlis
1 pk krabipulki
4 keedetud muna
1 pikk värske kurk
hapukoor
majonees
till

Nõruta tuunikalalt ära õli, sega hapukoore ja majoneesiga. Haki keedetud muna ja sega majoneesi ning tilliga. Lõika röstsaiakoorikud servadest ära. Aseta alusele ja määri tuunikalatäidisega. Raputa peale värsket tükeldatud kurki. Lao peale järgmine röstsaia kihtja määri munatäidisega. Lao peale kolmas kiht röstsaia ja määri tuunikalatäidisega pealt ning servadest. 
Kaunista meelepäraste toiduainetega! 

NB! Võimalusel valmista tort peole eelneval päeval, siis jääb tort mahlane. Juhul, kui seda võimalust ei ole, võid röstsaia immutada jahutatud puljongiga. 

No comments:

Post a Comment