6 suvikõrvitsaratast
300 g kanafileed
1 porgand
100-150 g kollast ja punast paprikat
1 sibul
150 g juustu
sool
pipar
till
Eemalda suurematel kõrvitsatel pehme sisu (väiksematel pole vaja eemaldada). Rösti pannil suvikõrvits, raputa peale soola ja pipart. Lõika kanafilee tükkideks, prae pannil, lisa tükeldatud sibul, paprika ja riivitud porgand ning lisa soola ja pipart. Sega kõik komponendid kokku.
Pane saadud segu suvikõrvitsa rõngastele. Raputa peale riivitud juustu. Küpseta 200⁰C juures umbes 20 min.
Serveeri koos ahjukartulitega ja hapukoore-majoneesikastmega!
Kaste:
200 g hapukoort
100 g majoneesi
till
sool
pipar
sinep
Sega kõik komponendid korralikult läbi!
No comments:
Post a Comment