Saturday, 21 September 2013

Suvikõrvitsarattad kana ja köögiviljadega


6 suvikõrvitsaratast
300 g kanafileed
1 porgand
100-150 g kollast ja punast paprikat
1 sibul
150 g juustu
sool
pipar
till

Eemalda suurematel kõrvitsatel pehme sisu (väiksematel pole vaja eemaldada). Rösti pannil suvikõrvits, raputa peale soola ja pipart. Lõika kanafilee tükkideks, prae pannil, lisa tükeldatud sibul, paprika ja riivitud porgand ning lisa soola ja pipart. Sega kõik komponendid kokku. 
Pane saadud segu suvikõrvitsa rõngastele. Raputa peale riivitud juustu. Küpseta 200⁰C juures umbes 20 min. 
Serveeri koos ahjukartulitega ja hapukoore-majoneesikastmega!

Kaste: 
200 g hapukoort 
100 g majoneesi
till
sool 
pipar
sinep

Sega kõik komponendid korralikult läbi!

No comments:

Post a Comment