Biskviit:
60 g võid
60 g jahu
30 g kakaod
0,5 tl küpsetuspulbrit
3 muna
110 g suhkrut
Täidis:
200 g vahukoort
100 g mõrušokolaadi
50 ml mandlilikööri
100 g rosinaid
Eralda munavalged kollasest ja vahusta kõvaks vahuks. Lisa suhkur, vahusta veel ning pane juurde munakollased. Sega läbi, lisa omavahel kokkusegatud jahu, kakao ja küpsetuspulber. Sulata või ja seda taignamassi hulka. Vala tainad vormi, mille läbimõõt on 20 cm. Küpseta 175-180⁰C ahjus 20-30 min.
Valmis biskviit jäta jahtuma.
Pane rosinad likööri sisse likku. Vahusta vahukoor pehmeks vahuks ja lisa juurde sulatatud šokolaad.
Lõika biskviit pooleks. Pane leos olnud rosinad tordile ja määri täidis vahele. Aseta teine pool peale ning määri järelejäänud kreemiga.
Kaunista meelepäraselt!
No comments:
Post a Comment