Monday, 1 June 2015

Rabarberi purukook ricotta kohupiimaga


Purutainas:

120 g võid
250 g jahu
0,5 tl küpsetuspulbrit
1 dl suhkrut
0,5 dl mandlijahu

Täidis:

400 g ricotta kohupiima
100 g suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
100 g hapukoort
3 muna
300 g tükeldatud rabarberit

Valmistamine:

Sega kokku jahu, suhkur, küpsetuspulber, vanillisuhkur ja mandlijahu. Näpi juurde või, et tekiks purutaoline tainas. Sega kokku täidise ained ja tükelda rabarber. Vooderda ümmargune 24-28 cm läbimõõduga koogivorm küpsetuspaberiga. Pane 2/3 taignast vormi ja aja laiali, vala peale täidis ja raputa peale ülejäänud täidis. Küpseta 200 kraadi juures 30-35 minutit.

No comments:

Post a Comment