Pavlova on unistuste kook. Seest siidjalt pehme. Kui esimesel korral ei õnnestu ära heida meelt. Õpi oma ahju tundma ja siis õnnestuvad soovitud koogid kindlasti.
Koostisained:
4 munavalget
200 g suhkrut
1 tl maisitärklist
1 tl äädikat või sidrunimahla
Valmistamine:
Sega omavahel äädikas võisidrunimahl ja maisitärklis. Vahusta munavalged tugevaks vahuks samal ajal lisa supilusikatäie kaupa suhkrut. Kui pool suhkrust on lisatud lisa edasi vaheldumisi suhkruga pasta. Vahusta veel seni kuni vaht on tugev ja läikiv. Pritsi vaht küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tee keskele süvendus nii, et ääred jäävad kõrgemad. Küpseta 120 kraadi juures 1 tund ja 10 minutit. Keera ahi kinni ja jäta pavlovad ahju. Jäta ahjuuks lahti.
Kui pavlovad on jahtunud, pritsi peale vahustatud vahukoor mis on maitsestatud suhkru ja vanillisuhkruga. Kaunista meelepäraste puuviljade ja marjadega.
No comments:
Post a Comment