100 g mõrušokolaadi
225 g küpsetusmargariini
0,5 dl piima
3 dl jahu
3 muna
2 tl küpsetuspulbrit
1,5 dl suhkrut
100 g sidrunimarmelaadi
Pane tükeldatud margariin ja šokolaad koos piimaga keedunõusse. Lase madalal kuumusel aeglaselt sulada, sega vahetevahel. Tõsta keedunõu pliidilt ja lase segul leigeks jahtuda. Vahepeal lõika marmelaad tükkideks.
Teises kausis sega omavahel kõik kuivained.
Mikserda jahtunud šokolaadisegu hulka toasoojad munad, kalla saadud mass kaussi kuivade ainete peale ning sega tainas ühtlaseks. Küpseta 200 kraadi juures umber 15 min ehk kuni kookide pind sõrmega vajutades elastselt tagasi vetrub.
Kaunista meelepäraselt!
No comments:
Post a Comment