Wednesday, 17 July 2013

Mustika- valge šokolaadi tort



Põhi:
4 muna
4 spl suhkrut
4 spl jahu

Täidis:
4spl apelsini mahla
400ml vahukoort
100 g valget šokolaadi
3,4 spl sidrunimahla
300g mustikaid
7g želatiini

Kaunistuseks:  
Valget šokolaadi ning musikaid

Vahusta munad suhkruga ning lisa juurde sõelutud jahu. Küpseta 180 kraadi juures 30 minutit.
Täidiseks vahusta vahukoor pehmeks vahuks, lisa sulatatud valge šokolaad ning sulatatud želatiin. Lisa mustikad. Maitsesta kas on piisavalt maitset. Soovitan, et maitse oleks magus-hapu.
Kaunistuseks sulata šokolaad ja laota 2 küpsetuspaberi vahele, rulli õhukeseks ning pane külma. Hiljem murra tükid ning kaunista tort.
NB! SOOVITAN TORTI KA IMMUTADA!

No comments:

Post a Comment