Monday, 27 June 2016

Šokolaadi brownie


Koostisosad:
120g võid
200g tumedat küpsetusšokolaadi
5 muna
3dl suhkrut
1tl vanillisuhkrut
1tl kaneeli (VÜRTSID)
1,5dl jahu
0,5dl kakaopulbrit
150g pähkli-rosinasegu
100g valget šokolaadi

Valmistamine:
Sulata või ja tükeldatud šokolaad ning jahuta. Vahusta munad suhkrutega, ühenda šokolaadi- võisegu ja munavaht. Sega kokku jahu, küpsetuspulber, kakaopulber, hakitud pähkli-rosinasegu ning valge šokolaad.  Sega kuivained muna- šokolaadisegu hulka. Pane segu 20x30cm suurusse küpsetuspaberiga kaetud vormi. Küpseta 175 kraadises ahjus 20-30 minutit. Brownie jääb pealt krõbe ning seest mõnusalt nätske. Serveeri jäätise või vahukoorega. 

No comments:

Post a Comment