Friday, 14 November 2014

Piparkoogimaitselised jõhvikamuffinid



Tainas: 
1,5 suhkrut 
100 g  jogurtit
75 g sulatatud võid
100 g rosinaid
1,5 dl jahu
1,5 tl küpsetuspulbrit
2 tl piparkoogi maitseainet 
2 dl kuivatatud jõhvikaid

Kate:
100 g toorjuustu
100 g vahukoort
punast toiduvärvi
suhkur

Valmistamine:
Sega kõik kuivad ained omavahel läbi. Vahusta toasoojad munad suhkruga. Lisa vahu juurde sulataud või ja jogurt vaheldumisi kuivainetega. Ära palju sega. Jaga segu muffini pesadesse ja küpseta 200 kraadi juures 15-20 minutit. Jahuta Vahusta toorjuust vahukoore ja suhkruga. Jaga saadud mass kaheks värvi osa punaseks. Pane saadud vahud pritskotti ning kaunista muffinid.


Juhul kui muffineid jääb üle (mida juhtub kindlasti harva) siis siinkohal toon välja veel ühe retsepti kuidas teha neist muffinitest trühvleid.


Valmistamine:
Murenda muffinid köögikombaini ja mikserda massiks. Kui meeldib lisa juurde Amaretto likööri. Tõsta mass külma. Veereta tahkunud segust pallid ja veereta kakaopulbris, kookoshelvestes või pähklites. Lase hea maitsta!


No comments:

Post a Comment