Põhi:
150 g võid1 spl fariinsuhkrut
3 spl suhkrut
4 dl jahu
0,15 tl küpsetuspulbrit
2 muna
Täidis:
200 g tükeldatud rabarbereid
100 g halvaad
1 tl kaneeli
1 tl suhkrut
Kate:
2 dl jahu
1 dl suhkrut
80 g võid
Hõõru või suhkruga vahule ja lisa ükshaaval munad. Sega jahu küpsetuspulbriga ja lisa muna-või-suhkruvahule, kuni saad ühtlase taigna.
Tükelda rabaarberid ja pudista juurde halvaa, kaneel ja suhkur. Vajuta taigen ümmargusse küpsetusvormi põhja ja äärtele. Pane peale rabarberi-halvaasegu.
Purukatte jaoks sega jahu ja suhkur. Näpi juurde külm või. Raputa pudi koogile ja küpseta 200 kraadi juures 30 min, kuni kook on pealt kuldpruun.
No comments:
Post a Comment