Monday, 19 September 2016

Ürdine risotto kreemja kanafileekastmega


Koostisained:
risotto
1 väike porgand
1 väike mugulsibul
õli
1,5dl riisi
Prantsuse ürdisool (VÜRTSID)
4 päikesekuivatatud tomatit
sool
4,5dl  vett

kaste
1 mugulsibul
1 väike porgand
400g kanafileed
õli
2dl vahukoort
2dl vett
1spl jahu
sool
Tai maitseainesegu kanale (VÜRTSID)
1tl inglise sinepit

Valmistamine:
Puhasta porgand ja mugulsibul ning tükelda. Lisa potti õli ja tükeldatud köögiviljad ning blanšeeri kuni sibul on klaasjas. Lisa riis ja sega kõik kokku, kalla peale vesi. Jäta hauduma. Poole haudumise ajal lisa juurde sool, maitseained ja päikesekuivatatud tomatid. Hauta kuni vesi on aurustunud ja riis küps.
Puhasta sibul ja porgand ning tükelda kanafilee ja köögiviljad. Pane pannile õli ja lisa köögiviljad, prae kuni sibul on klaasjas ning lisa juurde tükeldatud kanafilee. Maitsesta soola, maitseaine ja sinepiga. Küpseta kuni kanafilee on küps. Raputa peale 1spl jahu ja sega kõik kokku. Kalla juurde vesi ja vahukoor. Lase kastmel keema tõusta ja sega seni kuni kõik on omavahel segunenud.

No comments:

Post a Comment