4 muna
100 g jahu
100 g suhkrut
2 spl kakaod
Vahusta munad suhkruga kohevaks heledaks vahuks. Ettevaatlikult lisa sõelutud jahu. Jaga taigen kaheks. Teisele osale lisa sõelutud kakaopulber. Küpseta 20-22 cm läbimõõduga lahtikäivas vormis.
Täidis:
200 g toorjuustu
200 g vahukoor
80 g suhkrut
Vahusta vahukoor toorjuustuga, lisa suhkur. Valmis segule lisa mustsõstramoos ja sega veelkord. Valmis põhi lõika kaheks. Määri esimesele biskviitpõhjale segu peale ja aseta teine pool peale ning kata tort ülejäänud toorjuustuseguga.
Enne söömist hoida tort paar tundi külmas.
Kaunista küpsisepuruga ja šokolaadi laastudega, millele on mustrikilega kujutis peale tehtud.
No comments:
Post a Comment