Tuesday, 26 July 2016

Ricotta sõrnikud mustikakisselliga


Koostisosad:
2 pakki ricota kohupiima
100g hapukoort 
100g toorjuustu
1 muna
1tl vanillisuhkrut
2-3spl suhkrut
2spl jahu
3-4spl jahu paneerimiseks
õli

Mustikakissell:
500g mustikaid
1l vett
0,5dl suhkrut
2spl kartulitärklist+ pisut vett tärklise lahustamiseks

Valmistamine:
Sega kokku kohupiim, hapukoor, toorjuust, suhkrud ja jahu (mitte paneerimiseks mõeldud jahu!). Vormi kahe lusika või käte abil pätsikesed, paneeri jahus ning prae kuumas õlis kummaltki poolt. 
Pane kastrulisse mustikad, vesi ja suhkur ning lase keema tõusta, riisu peale kogunenud vaht. Sega kokku 2spl kartulitärklist ja vesi ning sega keema tõusnud kisselli sisse. Kuumuta mõnda aega, kuid ära keema lase tõusta! 

No comments:

Post a Comment