Saturday, 23 April 2016

Tuline risotto koos vürtsikate taco tšipsidega



Koostisained:
2dl riisi
6dl vett
1 suur porgand
1 suur sibul
veerand suvikõrvitsat
1-2tl Tulist maitsesoola (VÜRTSID)
õli

4 tortillat
õli
Taco maitseainet (VÜRTSID)

Riisi valmistamine: 
Koori porgand, sibul ja suvikõrvits ning tükelda väikesteks kuubikuteks. Pane potti õli, lisa tükeldatud juurviljad, maitsesool ning paseeri. Lisa juurde riis ning kuumuta mõned minutid. Pane 2dl vett ning kui see on peaaegu ära keenud lisa järgmised 2 dl vett. Korda, kuni vesi on otsas. Soovikorral tükelda juurde lehtpeterselli.

Taco tšipside valmistamine:
Pane pannile pisut õli ning aja kuumaks. Prae tacosid mõlemalt poolt kuldpruuniks. Raputa peale taco maitseainet. Tõsta tacod pannilt ning lõika meelepärasteks tükkideks. Suvel saab valmistada grillil.

No comments:

Post a Comment