Sunday, 7 December 2014

Porgandikook mandlitega


Koostisained:
4 muna
300 g suhkrut
350 g riivitud porgandit
300 g nisujahu
1,5 tl küpsetuspulbrit
2 tl piparkoogimaitseainet
pisut soola 0 5 tl riivitud ingverit (võid ka ära jätta)
1 dl mandlilaaste

Hapukooreglasuur:
150 g paksemat hapukoort
60 g pehmet võid
100 g tuhksuhkrut

Valmistamine:
Vahusta munad ja suhkur kohevaks. Lisa riivitud porgandid ja sulatatud või ja omavahel segatud kuivained. Määri 26 cm läbimõõduga koogivorm võiga. Kalla tainas vormi ja küpseta 200 kraadises ahjus 30 minutit. Proovi küpsust tikuga. Jahuta. Sega glasuuri ained omavahel ja määri koogile. Kaunista meelepäraselt.

No comments:

Post a Comment